Produkty pozostałe


Inne produkty

Poza elementami wołowymi przygotowujemy również szereg mięs świeżych drobnych (trimming) o różnych parametrach jakościowych, sposobach pakowania i przydatności do spożycia. Jest to oferta skierowana głównie do odbiorców przemysłowych, do dalszego przetwarzania.

Opcje pakowania

Dostawa może być zrealizowana w następujących opakowaniach:

  • Karton z tektury litej o średniej masie 15kg lub 20kg, pakowanie thermoform po 4-5 kg szt.
  • Pojemnik E-2, pakowanie thermoform po 4-6 kg szt. lub folia spożywcza PE.
  • Bigbox (oktabina) wysokość 0,98m (opcjonalnie 1,20m) na palecie EUR, pakowanie thermoform po 4-6 kg szt.
  • Poliblok na palecie EUR, zabezpieczenie folia PE (produkt mrożony na zamówienie).

Terminy przydatności

Termin przydatności na trimmingi świeże wynosi, w zależności od zastosowanej technologi pakowania do 21 dni.

 

MIĘSA DROBNE
pl gb fr
Trimming I 100/100 Trimming I 100/100 Viande de Boeuf I 100/100
Trimming II 90/10 Trimming II 90/10 Viande de Boeuf II 90/10
Trimming II 80/20 Trimming II 80/20 Viande de Boeuf II 80/20
Trimming 70/30 Trimming 70/30 Viande de Boeuf 70/30
Trimming 60/40 Trimming 60/40 Viande de Boeuf 60/40

 

KOŚĆI SPOŻYWCZE
Kości Spożywcze Bones Les Os

 

ĆWIERCI SELEKCJONOWANE
Pistol Wołowy Beef Pistol / Pistola
Kula Wołowa Top Rump / Bola
Centra / RBF ANT POL ZK Center Cut / Chuletero

 
 

Galeria zdjęć:


logo unia

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Operacja pn. Rozbudowa zakładu rozbioru mięsa mająca na celu: Rozbudowa zakładu rozbioru mięsa EUROBEEF Sp. z o.o. współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020 Przewidywane wyniki operacji: poprawa ochrony środowiska, przeciwdziałanie zmianom klimatu poprzez poprawę efektywności wykorzystania energii, obniżenie kosztów zużycia energii elektrycznej i wody, polepszenie jakości przechowywania wyrobów, zwiększenie powierzchni magazynowej, poprawę warunków magazynowania mięsa, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

logo program